Hvordan kommer du i gang?

Første skridt mod at få en bedre bolig – med lavere energiforbrug, sundere indeklima, mere komfort og højere salgsværdi – er en solid, uvildig rådgivning om dine muligheder. Derfor har Energistyrelsen udviklet BedreBolig-ordningen, der gør det nemmere for dig som husejer at renovere din bolig på en energirigtig måde.

Gratis Rådgivning og tilskud til BedreBolig Plan

Tag en snak med en BedreBolig-rådgiver, og hør om mulighederne. Det er gratis og uforpligtende – og hvis du vil have udarbejdet en specifik renoveringsplan, er der lige nu tilskud at hente.

BedreBolig Plan

Vi kommer ud og kigger på din bolig og tager en snak om dine muligheder for at modernisere og energirenovere din bolig. 

På baggrund af besøget udarbejder vi en individuel BedreBolig-plan, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Med BedreBolig-planen får du en oversigt over de relevante indsatser, investeringer, besparelser og tilskudsmuligheder. Brug din BedreBolig-plan i dialogen med din bank og dine håndværkere.
Se eksempel på en BedreBolig-plan her.

Pris kr. 2.250,- normalpris kr. 4.500,-  KØB NU

BedreBolig Rådgivning

Ring gratis til en af vores rådgivere på 3698 6128 og hør nærmere om mulighederne for at forbedre lige præcis din bolig. Vi kender kommunens boligområder og kan derfor allerede over telefonen give dig kvalificeret rådgivning om de oplagte muligheder for renovering og tilskud.